tilkaldevikar norddjurs kommune Persondata

battlefield hardline review Nye regler for behandling af persondata

Nye regler for behandling af persondata

Fra den 25. maj 2018 starter håndhævelsen af de nye persondatabeskyttelsesregler i EU. Selvom reglerne som udgangspunkt skal findes i Persondataforordningen, får vi i Danmark vores egen databeskyttelseslov, som erstatter persondataloven, og indeholder de særregler, der gør sig gældende for behandling af personoplysninger i Danmark. Du kan læse nærmere herom på Datatilsynets hjemmeside www.datatilsynet.dk.

Focus Advokater P/S er dataansvarlig

message tøj aalborg Vi modtager i øjeblikket mange henvendelser fra kunder, der ligesom os selv er i gang med at implementere nye politikker og procedure for at kunne efterleve de nye persondataregler. I henvendelserne ønskes det bl.a. afklaret, hvorvidt vi som advokatvirksomhed er databehandler, og om der i kraft heraf er behov for indgåelse af en databehandleraftale.

frame by lassen Vi kan oplyse, at Focus Advokater som det klare udgangspunkt, er dataansvarlig for den behandling af personoplysninger, som vi foretager på vegne af vores kunder. Dette skyldes, at vi som rådgiver selv definerer, hvilke oplysninger vi indsamler og til hvilke formål, samt at vi som advokatvirksomhed har behov for at kunne fastsætte opbevaringsformen og opbevaringsperioden af hensyn til vores rådgiveransvar og forsikringsforhold.

ønskeseddel dreng 5 år Som dataansvarlig bærer Focus Advokater selv ansvaret for, at de oplysninger vi modtager eller indhenter af egen drift, behandles korrekt og i overensstemmelse med lovgivningen.

ruski land flag Som advokatvirksomhed er Focus Advokater i øvrigt underlagt en professionel tavshedspligt, hvilket naturligvis også gælder de personoplysninger, som vi behandler i forbindelse med den løbende sagsbehandling. Du kan læse mere om advokaters tavshedspligt i en højere sags tjeneste bog

danske guldsmede insekter Focus Advokater har udpeget en medarbejder som persondatakoordinator. Persondatakoordinatoren skal sikre, at Focus Advokater overholder reglerne for behandling af personoplysninger, og være kontaktperson i relation til spørgsmål omkring Persondataforordningen. Har du spørgsmål til Focus Advokaters behandling af persondata, kan du kontakte persondatakoordinator slet mail iphone på mail: mortens aften datolamborghini gallardo spyder .


Hvilke oplysninger behandler vi om dig?

how to clean durty white sued Når du besøger Focus Advokaters hjemmeside, indsamler vi oplysninger om din adfærd. Dette sker bl.a. ved brug af ”cookies”. Du kan læse Focus Advokaters politik vedrørende brug af cookies just for laughs her.

hvad er au Focus Advokater behandler ligeledes personoplysninger om dig, når du tilmelder dig arrangementer og nyhedsbreve. De oplysninger, du afgiver i den forbindelse er stillingbetegnelse, navn, telefonnummer og mail. Formålet med behandlingen (indsamling og brug) af disse personoplysninger er at sætte os i stand til at sende dig nyhedsbreve og invitationer til arrangementer af forskellig karakter, såfremt du har bedt om at modtage dette. Alle indsamlede oplysninger behandles fortroligt og al overførsel af oplysninger sker krypteret.

spillehallen bonuskode 2017 Du kan altid henvende dig til Focus Advokater, såfremt du ønsker at få oplyst hvilke personoplysninger vi behandler om dig eller anmode om at få dine oplysninger rettet eller slettet.

louisiana museum shop

how to make a budget excel For yderligere information omkring Focus Advokaters behandling af personoplysninger, henviser vi til vores privatlivspolitik, som du kan læse herbrit having tv show usa . 

camera canon 700d